Helgen innehållandes nattatjofräs

Årets nattatjofräs med mumintema är avklarat, och mitt första hela NTF på tre/fyra år, Kul! Bra gick det med, vad annars när det är utmanarna som arrangerar, bortsett från lite missar här o där, men missar kommer man aldrig ifrån. :) Och som vanligt blev det väldigt lite sömn, totalt nio timmar under hela helgen, men sömn är inte det första man räknar med när det är nattatjofräs, snarare det sist.! Mycket skatt blev det istället, många konstiga you-tube klipp som kollades på och allmänt konstiga tankegångar, pratfel och så vidare. Allt man kan komma på när folk är lite övertrötta. Dock blev det även en del regn, mindre kul men med rätt kläder och lite tur med uppehåll efter nio på lördagskvällen så blev det ändå hela rundan regnfri. Härligt!
Det enda negativa är att ryggen om igen tagit lite stryk av att sova på golv/ eller nåt annat jag gjorde under fredagen/lördagsförmiddagen, så igår var det inte kul att behöva böja sig. Härligt när man bara är knappt 24 och redan börjar få ryggproblem. NOT!

Igår eftermiddag var tanken att det skulle vara Mary Kay visning hos mig, men med lite sjuka och några som inte kunde komma så blev det framflyttat istället. Vilket gjorde att jag slapp stressa med att ta mig från Åhus in till stan. Istället blev det lite slapp eftermiddag med familjen och handling på maxi och sen en kväll med Zarah. Med middag på rosegarden (där vi båda blev proppmätta) och sen bio, såg valentines day. Alltid lika trevligt att ses och valentines day var en bra film, lite förutsägbar avseende vissa delar men andra var inte lika självklara.

Idag vaknade jag med ordentligt halsont så blev till att avboka kvällens aerobicpass, som jag verkligen sett framemot, men enda gången jag verkligen inte tränar är när jag har ont i halsen och feberkänningar. Och både ock har jag idag. Ajja, får väl bli en promenad sen istället bara.

Helgens nattatjofräs
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0