Lol!

Sitter och tittar på Sveriges värsta bilförare, alltså nåt mer underhållande program får man leta efter. Sjukt roligt! Skrattar så att man gråter ju!

I övrigt har dagen varit förvånansvärt bra trots tidig morgon. Började dagen med grupparbete, som gick oväntat framåt för att vara första gången vi jobbade ihop i grupp.. Skrev 3 sidor med bara tankar. Som nu ska skrivas ihop till massa text! Och då har vi 2 veckor kvar tills arbete ska in. :)
Sen fortsatte det braiga flow-et med seminarie som var nästa som gav lite motivation och även var positivt rent själviskt. Vår lärare framhävde nämligen min kommentar som jag gav till vår oppositionsgrupp med att det var en mycket viktig aspekt att tänka på. Och det vav definitivt en morot för självförtroendet. Var ju dessutom enda kommentaren som han gav till någon oppositionsgrupp idag. Så lite nöjd känner man sig. =)

Slutligen så har vi nog kommit fram till vad vi ska skriva om i vår uppsats nu, och det känns mycket bra. Ett väldigt intressant ämne, som även de tilltänkta revisonsbyråerna har nappat på! =)  Så ja, en mycket bra dag kan man påstå!

Nu ska jag ringa J och hoppas att han svarar! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0