kunskapsförrådet utökat

Det sägs ju att varje dag ska ge en nya kunskaper och insikter, men ibland noterar man dem inte lika mycket som andra dagar.
Igår var dock en sådan dag som vår uppsatsgrupp verkligen lärde oss både ett nytt ord och jag (och nog även hanna) lärde oss ännu lite fler funktioner i word! Det är konstigt att trots att man än så länge har skrivit ett antal arbeten och två hela uppsatser så lär man sig fortfarande då och då nya funktioner i word. =)
Men ordet vi lärde oss är vi nog mest stolta över! Är det någon som tidigare har hört och inte minst använder ordet avnämare, ingen av oss kan iallafall komma på att vi hört det ordet innan. Men när vi först hade en intervjuperson som använde ordet så var vi tvunga att kolla upp ordet, och sen lite senare igår var det ytterliggare en person vi pratade med som använde ordet! Hur stor är sannolikheten liksom! Så utifall att vi inte får ut nåt mer av vår uppsats (vilket vore lite konstigt) så har vi iallafall lärt oss ett nytt ord, avnämare!

Denna veckan har som sagt ägnats en hel del åt uppsatsen, vilket inte är så konstigt med tanke på att den ska vara klar om tre veckor. Så de närmsta veckorna kommer det mest bli uppsatsskrivande och jobb och lite tentaplugg emellanåt oxå. Vilket även därmed innebär ett galet flängande mellan Åhus - Kristianstad - Lund. Men som får tänka på att det "bara" är fyra veckor till, sen är skolan över.

Idag var det dags för veckans första jobbpass vilket var ganska så smärtfritt med endast ett tiotal gäster. Ganska så skönt ibland även om det kan bli ite långsegt oxå. Men, men, slutade hyfsat tidigt iallafall och nu ska jag ner en runda på stan innan jag har tvätt-tid och ska varva det med uppsatsskrivande.
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0