flyg billigare än tåg

Nästa helg ska jag ut och fara och flänga uppåt i landet igen. Denna gång till fina Stockholm på Kenyaåterträff och förhoppningsvis få en skymt av min bästa vän med... Carro, jag hoppas du har tid att ses en liten stund iaf!

I alla fall, eftersom jag börjar jobba på måndag har jag inte vågat boka några tågbiljetter upp än, då jag inte vet/visste hur jag jobbar på fredagen. Men efter att jag pratat med min chef idag och fått erbjudande om att börja jobba heltid direkt istället för halvtid de två första månaderna (tackar jag helt klart inte nej till) så vet jag nu att jag med största sannolikhet slutar kl fem på fredagen. Alltså blir det antingen till att komma upp med tåg väldigt sent på fredagen eller flyga.. Så kollade på båda alternativen och konstaterade då att det är faktiskt billigare att flyga upp tur och retur än att åka tåg upp tur och retur. Alltså inget snack om saken, framför allt inte när det tar en timme att flyga och minst fyra timmar med tåget. Så nu blir det nog allt flyg från sturup.. fast vågar inte boka biljetter förrän jag vet exakt mina jobbtider på fredagen.


Här tillbringade jag den gångna helgen. På ett snöigt Kjesäter i Sörmland!
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Johanna

vad mysigt det ser ut på bilden! :D



Okej, kul kul! Naa, jag känner igen det, fast jag har gått nästan helt arbetslös i snart två månader, o hinner knappt med att göra de ja skulle vilja ;) O andra sidan planeras de ju ett helt bröllop och även jul och allt som händer innan hehe.

Men allt är bra med mig, har fått ännu ett tim vikarie jobb, får hoppas de blir lite jobb nu.



:)

2010-10-28 @ 09:37:13
URL: http://jejkej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0