tisdag

Redan tisdag igen och en vecka sedan jag fick det glädjande beskedet om att jag fått jobb. I fredags var jag dessutom nere i Malmö och skrev på mina anställningspapper så numera är min anställningstitel ekonom. :) Fick även träffa mina kollegor, iallafall de som var på plats på kontoret och fick mig samtidigt en rundvandring i huset. Nu på fredag blir det till att lära känna mina kollegor ytterliggare då det blir bowling m.m. Känns bra att man blir med bjuden på aktiviteter även innan min anställning börjat rent konkret.

Appråpå bowling så blev det bowling redan i lördags med utmanarscouterna då vi ägnade helgen åt hajk i brist på ting, och passade på att spela bowling då det inte blev av när vi sist tänkte göra det. =) Gick hyfast bra för mig då, så kan ju hoppas att det gör det även på fredag. :)


Idag har dagen istället ägnats åt statistiktentaplugg nere i Lund, och sen en promenad med hanna innan det var dags för kårstämma (årsstämma) på scouterna ikväll. Sedan blev det hem för att kolla på fotbollen.. som inte gick så himlans bra för Sverige, men desto bättre för Holland. Lite jobbigt läge när två av ens "länder" möts. Håller ju mest på sverige, men efter mitt halvår i NL så håller jag även på dem. Så idag var det lite dilemma, vilka skulle man hålla på liksom. Ajja, nu blir det sängen så jag orkar upp till min andra tvätttid för denna veckan.. Som jag hoppas fungerar bättre än gårdagens, då hela tvättstugan började strula och lägga av när jag tvättade. Inte alls kul, fick handskölja upp två maskiners tvätt. :S
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Helena

nja, vet inte riktigt

2010-10-13 @ 09:00:44
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0