drömmar och mål


Sitter här med en kopp cappuccino och två hembakta frukostbullar och funderar på vad jag ska ha med i min poster till Värdebaserat Ledarskapsutbildningen (VL) som jag ska göra om mina drömmar och hur de förverkligas.
Eller instruktionen är rättare sagt Make a poster (A3-size) made up by pictures, photos, drawings, headlines etc (not too much text) where you present yourself from the point of view that your dreams have been fulfilled. If your dream is to run a muffin bakery, present yourself as a muffin baker and how you got there. If your dream is to be the Secretary General of the UN, present yourself as the Secretary General with a few snapshots on your way to that position, this can be two or twenty years from now.
Inte det lättaste, speciellt inte med bilderna. Vet ju min dröm (karriärsmässigt iallafall), men att få den ner på print och med bilder... inte lika lätt. Och dessutom behöver jag helst få den klar nu innan lunch, för sen måste jag packa och därefter blir det vidare till Lund och Malmö. Men, men löser sig nog. Har iallafall kollat på föreläsningen (nedan) som vi skulle se på och gjort den andra uppgiften med värderingskort, så är bara denna kvar. Vilket är tur eftersom det ska presenteras på fredag.

I måndags var jag på en mycket inspirerande föreläsning av Ola Skinnarmo, vilket gjorde att min uppgift som jag ska göra till VL fick en liten extra inspiration. Han är verkligen ett exempel på att om man har en dröm så går den att uppfylla bara man är tillräckligt motiverad och kanske delar upp den lite, så den blir lättare att nå. Som med mål och delmål, ett mål är oftast svårt att uppnå om man inte har delmål. Det handlade dessutom föreläsningen om som jag såg/lyssnade på igår. Så mycket lika föreläsningar denna veckan (utöver skolans).



Nä, dags att ta tag i den där uppgiften nu så att jag kan packa för resten av veckan sen. Blir ju till Lund och Malmö idag, plugga och umgås med pojkvännen i Lund och en runda till Malmö för fika med Karin. Och sen skola imorgon med tentagenomgång och föreläsning och därefter tåget upp till Hässleholm för att möta upp Daniel och byta tåg till X2000 och sen bär det av mot Kjesäter, där resten av veckan ska spenderas för Värdebaserat ledarskapsutbilning del 1!
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Johanna

hur går de, har du börjat på nya jobbet än?? :D allt bra?

2010-10-27 @ 13:40:12
URL: http://jejkej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0