Söndag

Sitter i min egna lägenhet för en gångs skull och har ganska så nyligen gått upp. Inte ofta jag är här längre, även fast jag gillar min lägenhet enormt mycket! Men igår blev som som sagt att jag körde hem till mig själv efter att ha tvättat och lite sånt hos J i Lund. Fick sen en skön hemmakväll för mig själv, med ett glas rött, chips + dipp + gurk- och morotsstavar (mina favorit snacks). Såg först på fångarna på fortet och sedan satte jag i min julklappsfilm jag fick av brorsan, Sex and The City 2 - som var helt okej, typisk SATC men ändå många tankeställare och aha tankar dök upp, speciellt om hur jag och J är i vårt förhållande just nu. Skönt att kunna konstatera att vissa av våra beteende är ganska så solklara, som mina pikar jag är duktig på att ge till J ibland - bara för att det är sån jag är. :)

Nu ska jag in i duschen och sen är det dags att köra till Åhus för ledaruppstart med scouterna kl 12. Vårens termin ska planeras. Blir även en sväng inom föräldrarna för att säga hej och prata lite innan jag ska vidare ner till Lund för parmiddag ikväll hos Danne o Emily med dem, oss och Afshin o Cilla. Ska bli mycket trevligt, har knytis dessutom så jag och J står för efterrätten.
       ♥ Anna


Kommentarer
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Vi bodde i stadsbostäder i malmö innan vi köpte eget i lund. Du kan ju söka där. tror adressen var stadsbostad.se eller nåt sånt. Kram

2011-01-16 @ 12:00:53
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: J

Oh, det är så häftigt att flytta ihop, det är en konstig känsla med ändå så positiv. Det är härligt!!



Japp, så sant så. :)

2011-01-16 @ 14:02:55
URL: http://jejkej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0