lördagens planer

Så var det lördag.. hade iofs känsla av att det var lördag igår med, så man är lite smått förvirrad på dagarna nu. Sån här ledighet är inte bra. Blir ju helt förvirrad!

Planerna för idag är iallafall:
  • Handla
  • Plugga
  • Skriva en traineeansökan till PWC - Måste skriva den nu, den ska ju vara inne om två veckor typ, okej tre då. Men lika bra att försöka få det gjort nu. Sen är det massor att göra i skolan, så då är ju risken att den hamnar i kläm eller blir bortglömd!
Sen ikväll blir det nog ännu en slapp kväll, mina roomisar och svetlana åkte till Utrecht, tror det var dit iaf, för att spendera helgen där, så jag är själv i lägenheten igen.
Kanske tränar lite aerobic igen med.. har dock lite träningsvärk i axlar, nacke och rygg sen igår. Men bästa botet mot träningsvärk är att träna!

Igår kväll blev det förresten filmtittande för min del. Kollade på Hanna Montana, helskön film ju! =) Är lite i Freaky Friday tappning typ.. Sådan feel-good film där man får skratta och ha kul typ hela tiden! =)


Sen var det förresten värsta polispådraget här utanför igår igen. (läs om sist det hände här) Vid halv elva, elva (minns inte riktigt vad klockan var) kom milla in till mig och sa att nu var det värsta pådraget utanför igen! Detta är ju händelsernas plats det här! Och precis som förra gången, i februari, så var det fullt med piképoliser , polishundar och annat folk utanför och de stod verkligen överallt! På trottoarer, gatan, parkering och gräsmattor. Väldigt skumt! Men denna gången visste vi iallafall att det hade att göra med fotbollsstadionet och fotbollsmatch! Men att det ska behövas så mycket poliser!? Sen plötsligt på en sekund så bryts allt av och allt återgår till det normala igen. Vaddå att man blir förvirrad! Men, men det är ju bra att det finns bevakning iaf! =)
       ♥ Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0